Call of Duty Ghosts

Call of Duty Ghosts

Tijdens de onthulling van de Xbox One werden ook voor het eerst beelden van Call of Duty Ghosts vertoont. Tijdens deze onthulling werden de grafische kracht van de Xbox one en de nieuwe Call of duty gameplay engine gedemonstreerd. Eric Hirschberg, CEO van Activision beschrijft het nieuwste deel van Call of Duty als: “een enorme sprong voorwaarts voor Activision en Infinity Ward.”

Scenario


Hinsberg zei in een interview: “Deze “nieuwe wereld” is een volstrekt unieke ervaring voor de franchise, want spelers zullen een alternatieve geschiedenis ervaren waarin Amerika is op de aan de grond is geraakt, en de speler ” will no longer have numbers on their side”.” Activision en Infinity Ward beloofde een grotere verbondenheid met het van Call of Duty: Ghosts door Steve Gaghan in te zetten als scenarioschrijver. Gaghan is vooral bekend als de schrijver van Traffic, Syriana en Rules of Engagement. Waar de verhaallijn van vorige Call of Duty edities zich nog richtte op meerdere personages zal Call of Duty Ghosts zich focussen op slechts een personage.

Call of Duty Ghosts engine


Tijdens de Microsoft presentatie, gamers kregen een glimp van de nieuwe motor van Call of Duty: Ghosts. De vorige games zijn ontwikkeld met Infinity Ward’s hetzelfde in-house ontwikkelde motor sinds 2005, en de studio hard gewerkt om te upgraden met behulp van nieuwe technologie, zei Hirshberg.Tijdens de Xbox One presentatie van Microsoft konden de gamers een glimp opvangen van de nieuwe call of Duty Ghosts engine. Hinshberg: “ De vorige edities van Call of Duty zijn nog ontwikkeld met de oude engine die nog uit 2005 stamt en de studio heeft hard gewerkt om de engine te upgraden met behulp van de nieuwste technologieën”, aldus Hinshberg.

Multiplayer


Multiplayer is een enorm deel van de Call of Duty games en Hinshberg onthulde ook enkele nieuwe toevoegingen hierin. De maps in multiplayer zullen erg dynamisch zijn en Hishberg zegt dat “ze een personage op zich in het spel zullen vormen” De maps – welke door de spelers kan worden aangepast, kunnen ook beïnvloed worden door weersomstandigheden zoals bijvoorbeeld een aardbeving of overstroming die het terrein veranderen. Ook kan je als speler gebouwen neerhalen om dekking te zoeken of ze kunnen een kamer binnen gaan en aan de buitenkant de deurklink afbreken om zo de tegenstander buiten te sluiten.

Call of Duty Ghosts zal vanaf 5 noverber in de winkel te koop zijn en verschijnt op de Xbox One en Xbox 360, kijk voor meer info op de officiële Call of Duty Ghosts website.

Wil je deze game als eerste spelen, pre order Call of Duty Ghosts dan NU via de onderstaande link!

{{feed-big-1}}