Dead or Alive 5

Dead or Alive 5

Dead or Alive heeft altijd al bekend gestaan om maar twee dingen; seks en geweld. Dat zal in Dead or Alive 5 niet anders zijn. Ookal is er een nieuw team gezet op deze 5e editie die meer emotie moest veroorzaken bij de gamer. Volgens ons is het nog steeds die buttonbasher van vroeger maar dan in nieuwe arena’s en is er juist nog meer aandacht besteed aan het seks gedeelte.

Zo is er in het vijfde deel iemand bezig geweest met de borsten van de vrouwelijke personages, de mate van beweging is nu afhankelijk van de kleding die zij dragen. Naast het effect op bewegende borsten zullen de verschillende outfits gaan verschillen in de mate van transparantie. Er zijn dus nog steeds genoeg aanpassingen gedaan binnen het seks gedeelte, maar dan is seks natuurlijk ook emotie!

In Dead or Alive 5 zullen we wederom in nieuwe arena’s onze gevechten afwerken, waar we bij Dead or Alive 4 nog in de jungle stonden is er dit keer het circus thema waarin we elkaar kort en klein mogen slaan.  In de onderstaande video is deze absurde arena terug te zien terwijl de personages Lei Fang en Zach met elkaar op de vuist gaan op een gezellig circus deuntje.  De arena’s lijken dit keer meer creativiteit te bevatten dus misschien wordt het bij deze editie niet iets meer dan alleen buttenbashen. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd hoe deze game gaat worden en kunnen stiekem niet wachten tot we weer met elkaar op de vuist kunnen gaan.

Bekijk hier het gevecht tussen Lei Fang en Zach