Kinect game: Harry Potter

Kinect game: Harry Potter

Na een Star Wars Kinect game komt er binnenkort ook een heuse Harry Potter Kinect game! Zo hebben Warner Bros. en Interactive Entertainment hun plannen bekend gemaakt. Deze nieuwe Xbox 360 game zal je op een interactieve manier door de acht films/zeven boeken leiden. Alle hoogtepunten zullen in deze Kinect game aan bod komen wat een goed vooruitzicht bied op de game duur.

Voor het eerst in een Harry Potter titel kunnen we gaan deelnemen aan Harry zijn zoektocht om Voldemort te verslaan met verschillende karakters. Het is zelfs mogelijk, door de scanning technologie in de Kinect,  om je eigen gezicht in te scannen zodat jij schouder aan schouder met Harry potter kan vechten tegen het kwaad. Met deze optie is het mogelijk om je eigen karakter samen te stellen, denk aan een eigen toverstok met bijbehorende spreuken, waardoor deze game toch opeens veel meer diepgang krijgt. Daarnaast kunnen we, door de microfoon in de Kinect, de spreuken daadwerkelijk gaan roepen naar onze tegenstanders. Dit lijkt ons, mits goed uitgewerkt, een hele gave optie in deze Kinect game en we zijn dan ook benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Naast het algemene verhaal waarin we, net als Harry Potter, worden uitgenodigd om lessen te volgen op Zweinstein zullen er ook mini games worden toegevoegd waar we samen met of tegen vrienden kunnen strijden.

Het klinkt allemaal positief en wij kijken dan ook uit naar de release die op dit moment in de herfst van 2012 wordt verwacht. Kijk hieronder de video trailer die hoort bij deze nieuwe Kinect game!